Program Agenda

The PDF version of Program Agenda can be downloaded here.
APSIPA 2013_Technical Program with Hyperlink

The PDF version of Session Information can be downloaded here.
APSIPA 2013_Session Information

You click the oral session that you are interested in Program Agenda PDF file, and it will show the session information in Session Information PDF file.



Day 0     Tuesday, October 29, 201 |
Day 1     Wednesday, October 30, 2013 |
Day 2     Thursday, October 31, 2013 |
Day 3     Friday, November 1, 2013 |
Day 4     Saturday, November 2, 2013 |


The follwoing table is the Program Agenda of APSIPA ASC 2013 Conference.

Day 0     Tuesday, October 29, 2013
08:00
~
09:00
Tutorial Registration

42F
60 mins
09:00
~
10:30
Tutorial-1 (Part I)
Power Line Communication: Introduction and Implementation to Solar Farm Monitoring

Prof. Ekachai Leelarasmee
Tutorial-2 (Part I)
Beyond the Visual and Imagery Based BCI – The New Developments in Spatial Auditory

Prof. Tomasz M. Rutkowski
Tutorial-3 (Part I)
Active Noise Control: Fundamentals and Recent Advances

Prof. Waleed H. Abdulla
and
Dr. Iman Ardekani
Tutorial-4 (Part I)
MIMO Signal Processing Techniques to Enhance Physical Layer Security

Prof. Y.-W. Peter Hong
and
Prof. Tsung-Hui Chang
90 mins Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Pearl, 42F
10:30
~
10:50
Morning Break
20 mins
10:50
~
12:20
Tutorial-1 (Part II)
Power Line Communication: Introduction and Implementation to Solar Farm Monitoring

Prof. Ekachai Leelarasmee
Tutorial-2 (Part II)
Beyond the Visual and Imagery Based BCI – The New Developments in Spatial Auditory

Prof. Tomasz M. Rutkowski
Tutorial-3 (Part II)
Active Noise Control: Fundamentals and Recent Advances

Prof. Waleed H. Abdulla
and
Dr. Iman Ardekani
Tutorial-4 (Part II)
MIMO Signal Processing Techniques to Enhance Physical Layer Security

Prof. Y.-W. Peter Hong
and
Prof. Tsung-Hui Chang
90 mins Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Pearl, 42F
12:20
~
14:00
Lunch
100 mins
14:00
~
15:30
Tutorial-5 (Part I)
Machine Learning for Multimedia Sequential Pattern Recognition

Prof. Koichi Shinoda
and
Prof. Jen-Tzung Chien
Tutorial-6 (Part I)
Perceptual Quality Evaluation for Image and Video: from Modules to Systems

Prof. Weisi Lin
Tutorial-7 (Part I)
Research Roadmap Driven by Network Benchmarking Lab (NBL): Deep Packet Inspection, Traffic Forensics, WLAN/LTE, Embedded Benchmarking, and Beyond

Prof. Ying-Dar Lin
Tutorial-8 (Part I)
Next Generation Video Coding- H.265/HEVC and Its Extensions

Prof. Oscar C. Au
90 mins Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Pearl, 42F
15:30
~
15:50
Afternoon Break
20 mins
15:50
~
17:20
Tutorial-5 (Part II)
Machine Learning for Multimedia Sequential Pattern Recognition

Prof. Koichi Shinoda
and
Prof. Jen-Tzung Chien
Tutorial-6 (Part II)
Perceptual Quality Evaluation for Image and Video: from Modules to Systems

Prof. Weisi Lin
Tutorial-7 (Part II)
Research Roadmap Driven by Network Benchmarking Lab (NBL): Deep Packet Inspection, Traffic Forensics, WLAN/LTE, Embedded Benchmarking, and Beyond

Prof. Ying-Dar Lin
Tutorial-8 (Part II)
Next Generation Video Coding- H.265/HEVC and Its Extensions

Prof. Oscar C. Au
90 mins Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Pearl, 42F
17:20
~
18:00
Free Time APSIPA Technical Activities Board Meeting

Amber, 42F
40 mins
18:00
~
18:20
 
20 mins
18:20
~
21:00
Welcome Reception

Shimmer, 45F
160 mins

Back to top

Day 1     Wednesday October 30, 2013
08:00
~
08:30
Registration
30 mins 41F
08:30
~
09:00
Opening Ceremony

Diamond II, 41F
30 mins
09:00
~
10:00
Keynote – 1
Artificial Neural Networks for Speech Recognition: A Historical Perspective
Prof. Nelson Morgan
Diamond II, 41F
60 mins
10:00
~
10:20
Morning Break
20 mins
10:20 OS.1-IVM.1
Perceptual Considerations and Models in Visual Signal Processing
OS.2-IVM.2
Intelligent Visual/Image Computation
OS.3-IVM.3
Technologies for Security and Safety and Those Applications
OS.4-SLA.1
Signal and Information Processing for Affective Computing
Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Alexandrite, 42F
~
12:00



100 mins
OS.5-SLA.2
Machine Learning for Music Information Retrieval
OS.6-SPS.1
Algorithm and Architecture for Orange Computing
OS.7-BioSiPS.1
Data-Driven Biomedical Signal Processing and Machine Learning Methods
OS.8-SIPTM.1
Signal and Information Processing Theory and Methods
Pearl, 42F Agate, 42F Peony, 43F Jade Ballroom, 43F
12:00
~
13:30
Lunch
90 mins Technical Committee Meeting 1
TC. SIPTM
Crystal, 42F
Technical Committee Meeting 2
TC.SLA
Coral, 42F
Technical Committee Meeting 3
TC. WCN
Amber, 42
13:30
~
14:30
APSIPA Assembly

Diamond II, 41F
60 mins
14:30 OS.9-IVM.4
Multimedia Signal Processing and Applications
OS.10-IVM.5
Image and Video Coding
OS.11-SLA.3
Recent Challenges and Applications on Active Noise Control
OS.12-SLA.4
Spoken Term Detection
Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Alexandrite, 42F
~
16:30



120 mins
OS.13-SLA.5
Speech Processing
OS.14-SLA.6
Language Processing
OS.15-SPS.2
Signal Processing Systems
OS.16-SIPTM.2
Advanced Topics in Noise Reduction and Related Techniques for Signal Applications
Pearl, 42F Agate, 42F Peony, 43F Jade Ballroom, 43F
16:30
~
16:50
Afternoon Break
20 mins
16:50 OS.17-IVM.6
Object Modeling and Recognition
OS.18-IVM.7
Advanced Image and Video Analysis
OS.19-IVM.8
Visual Content Generation, Representation, Evaluation and Protection
OS.20-IVM.9
Multimedia Security and Forensics
Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Alexandrite, 42F
~
18:30



100 mins
OS.21-SLA.7
Recent Advances in Audio and Acoustic Signal Processing
OS.22-SLA.8
Speech Recognition (I)
OS.23-SPS.3
Recent Advances in Digital Filter Design and Implementation
OS.24-SIPTM.3
Advances in Linear and Nonlinear Adaptive Signal Processing and Learning
Pearl, 42F Agate, 42F Peony, 43F Jade Ballroom, 43F
18:40
~
21:40
Banquet

Shimmer, 45F
180 mins

Back to top

Day 2     Thursday, October 31, 2013
08:00
~
08:40
Registration

41F
40 mins
08:40
~
09:40
Keynote – 2
Advances in Signal Processing for Networked Applications
Prof. John Apostolopoulos
Diamond II, 41F
60 mins
09:40
~
10:00
Morning Break
20 mins
10:00 OS.25-IVM.10
Advanced Audio-Visual Analysis in Multimedia
OS.26-IVM.11
Visual Data Understanding and Modeling
OS.27-WCN.1
Green Communications and Networking
OS.28-SLA.9
Speech Recognition (II)
Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Alexandrite, 42F
~
12:00


120 mins
OS.29-SLA.10
Audio Signal Analysis, Processing and Classification (I)
OS.30-SPS.4
3D Video Representation and Coding
OS.31-BioSiPS.2
Biomedical Signal Processing and Systems
OS.32-SIPTM.4
Information Security and Multimedia Applications
Pearl, 42F Agate, 42F Peony, 43F Jade Ballroom, 43F
APSIPA Transactions Editorial Board Meeting
Lily, 43F
12:00
~
13:30
Lunch
90 mins Technical Committee Meeting 4
TC. BioSiPS
Crystal, 42F
Technical Committee Meeting 5
TC. IVM
Coral, 42F
Technical Committee Meeting 6
TC. SPS
Amber, 42F
13:30
~
15:30
Forum Session
Bridging the Gap between Academy & Industry: How to boost SIP industry through academic research?
Chair: Ray Liu
Diamond II, 41F
120 mins
15:30
~
15:50
Afternoon Break
20 mins
15:50
~
17:50
Plenary Session-1

Diamond II, 41F
120 mins
18:00
~
21:00
Cruise Banquet

Love Boat
Buffet Dinner

The Brasserie, 39F
180 mins

Back to top

Day 3     Friday, November 1, 2013
08:00
~
09:00
Registration

41F
60 mins
09:00
~
10:00
Keynote – 3
Flexible speech synthesis based on hidden Markov models
Prof. Keiichi Tokuda
Diamond II, 41F
60 mins
10:00
~
10:20
Morning Break
20 mins
10:20 OS.33-IVM.12
Emerging Technologies in Multimedia Communications
OS.34-IVM.13
3D Image Processing/ Compression, Object Tracking, and Augmented Reality
OS.35-IVM.14
Intelligent Multimedia Applications
OS.36-IVM.15
Advanced Image and Video Processing
Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Alexandrite, 42F
~
12:00


100 mins
OS.37-IVM.16
Image Enhancement and Restoration
OS.38-WCN.2
Wireless Communications and Networking
OS.39-SLA.11
Expressive Talking Avatar Synthesis and Applications
OS.40-SLA.12
Toward High-Performance Real-World ASR Applications
Pearl, 42F Agate, 42F Peony, 43F Jade Ballroom, 43F
12:00
~
13:30
Lunch
90 mins
13:30 OS.41-IVM.17
Advanced Visual Media Data Generation, Editing and Transmission
OS.42-SLA.13
Audio Signal Analysis, Processing and Classification (II)
OS.43-SLA.14
Audio and Acoustic Signal Processing
OS.44-SLA.15
Speech and Audio Coding and Synthesis
Crystal, 42F Coral, 42F Amber, 42F Alexandrite, 42F
~
14:50




80 mins
OS.45-SLA.16
Emotion Analysis and Recognition
OS.46-SPS.5
Design and Implementation for High Performance & Complexity-Efficient Signal Processing Systems
OS.47-BioSiPS.3
Frontiers of BioSiPS in Daily Life
OS.48-SIPTM.5
Recent Advances in Multirate Processing and Transforms
Pearl, 42F Agate, 42F Peony, 43F Jade Ballroom, 43F
14:50
~
15:10
Afternoon Break
20 mins
15:10
~
17:10
Plenary Session-2

Diamond II, 41F
120 mins
17:10
~
17:40
Closing Ceremony
(End of Conference)
Diamond II, 41F
30 mins
18:00
~
21:00
Board of Governors Appreciation Dinner

Ambassador Hotel
180 mins

Back to top

Day 4     Saturday, November 2, 2013
08:30
~
12:30
Board of Governors Meeting
(Including Strategic Planning)
1106, 11F, Info-Library Building, NSYSU
4 hours
12:30
~
13:30
Lunch

Sunset Beach Resort
1 hours
1:30
~
Kaohsiung City Tour
 

Back to top